hypervCome join me at the Cloud OS Signature Series to learn about Windows Server 2012 and a whole host of new features and updates we’ve made to Windows Azure, System Center, and Visual Studio this year.

Register here:
https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032521272&Culture=en-US&community=0

This event will be held in Oak Brook on Thursday, September 20, 2012  from 9:00 AM – 4:00PM

Oak Brook Hills Marriott Resort
1401 W 22nd St
Oak Brook, Illinois  60523

Here is the agenda for this track of the event:

Time

Duration

IT Professional Agenda

8:30am-9:00am

30 min

Registration. Visit the Microsoft Partner Pavilion

9:00am-10:00am

60 min

Keynote: Moving from Private and Public to Hybrid Cloud; Windows Server 2012, System Center 2012, Windows Azure and Visual Studio 2012

10:00am-10:15am

15 min

Break. Visit the Microsoft Partner Pavilion

10:15am-11:15am

60 min

Windows Server 2012 Virtualization Enhancements

  • Check out the new capabilities of Hyper-V with Windows Server 2012 in this overview and demo

11:15am-11:30am

15 min

Break. Visit the Microsoft Partner Pavilion

11:30am-12:30pm

60 min

Windows Server 2012 Storage Enhancements

  • This overview and demo will go over the new storage capabilities in Windows Server 2012 and discuss how to maximize storage capacity with Windows Azure Online Backup and Azure Storage

12:30pm-12:45pm

15 min

Recap of the Morning. Account Team Introductions. What’s Next.

12:45pm-1:30pm

45 min

Lunch. Visit the Microsoft Partner Pavilion

1:30pm-2:30pm

60 min

Overview of Windows Azure Infrastructure as a Service (IaaS) and Hands On Lab

  • Windows Azure started as a Platform as a Service offering from Microsoft. Just recently, we announced the “beta” of Infrastructure as a Service capabilities in Windows Azure. This session will provide a quick overview of what this offering means to you.
  • Fifteen minute overview followed by Hands on Lab

2:30pm

 

Closing Remarks and Raffle Giveaway.

2:30pm-4:00pm

90 min

Hands On Lab

 

For more information about the entire event go here:
http://www.microsoft.com/enterprise/events/signature/#fbid=MwgT2ebHr8l